15
nov

Kontakta webinar: Din bot står på spel – kan du riskera att misslyckas?

AI-botar är inte längre framtidens verktyg inom kundservice, de är nutidens nödvändighet. Men många botar faller platt och orsakar mer frustration än lättnad. Varför? För att en bot som bara är tekniskt skicklig inte räcker – den måste förstå kunden, på riktigt. Det handlar om mer än bara kod; det handlar om språkkänsla, kontext, och den exakta förmågan att leverera rätt svar, i rätt tid.

Dina kunder blir inte nöjda bara för att de får prata med någon – de vill prata med rätt person. Och de vill absolut inte behöva kämpa sig igenom ditt företags invecklade strukturer för att hitta lösningen på sina problem. En voicebot som bemästrar kundens språk kan på ett intelligent sätt lösa deras problem direkt, utan omvägar, vilket betyder färre felkopplingar, snabbare svarstider och lyckligare kunder. En chatbot måste också bemästra kundens språk, vara väl tränad och samtidigt förstå när det är dags att koppla över till personlig support.

I detta webinar får du de skarpa insikterna och praktiska verktygen du behöver för att undvika de fallgropar som sänker så många botar – och istället designa en som verkligen levererar.

Vad du kommer att lära dig:

  • Hur du bygger en strategisk grund för optimal dialogdesign.
  • Konkreta exempel på hur toppdesignade Voicebotar förändrar kundupplevelsen.
  • Så här optimerar och förbättrar du din bot för att hålla jämna steg med framtidens kundbehov – ständigt och proaktivt.

Möt Adam Högberg, dialogdesigner, och Cecilia Drott Kisch, partneransvarig på Voice Provider Sweden AB, som delar sina ovärderliga erfarenheter av hur du ger din bot den språkkänsla och skärpa som krävs för att verkligen lyckas.

Dålig dialogdesign är din värsta fiende – och den kommer att kosta dig dyrt. Det är dags att bygga om från grunden och skapa en bot som inte bara överlever, utan dominerar.


Praktiska detaljer:

Datum:

15 november

Tid:

08.30 – 09.00

Plats:

Digitalt, länk skickas inför premiären till anmälda

Kostnad:

Kostnadsfritt

Villkor:

Webinaret är förinspelat och eventuella frågor kan adresseras till Kontakta

Anmälan:

Klicka här

Kontakt:

Madeleine von Krusenstierna, info@kontakta.se alternativt 073 954 68 03









Extern länk